AVOIMET PAIKAT

Nämä yritykset etsivät sinua

Julkaisemme mukana olevien yritysten hakuprofiileja eri markkinointi- ja myyntitehtäviin elokuusta 2019 alkaen. Haku on päättynyt, kiitos kaikille hakijoille!

 

  • Voimme myös etsiä sinulle yrityspaikkaa.

  • Voit myös ehdottaa itse yritystä joka voisi hankkeen kautta ottaa sinut perehdytettäväksi.

  • Pääasia on olla hyvissä ajoin aktiivinen suuntaamme, niin varmimmin pääset ohjelmaan mukaan

 

1.  Myynnin ja hallinnon tehtäviin / Ovi- ja ikkuna-alan toimija

Työtehtäviin sisältyy myynnin tehtäviä, jotka muotoutuvat hankkeen kuluessa. Toimit tarvittaessa myös hallinnon tehtävissä liittyen mm. tarjouslaskentaan, tavarantilauksiin ja aikataulujen hallintaan. Sinulla on tekninen koulutus ja työkokemusta teollisuudesta, rakennusalan tausta on etu mutta ei välttämätön lähtökohta. Olet oma-aloitteinen ja ongelmanratkaisu- ja päätöksentekokykysi ovat hyvällä tasolla.   

2. Käytännönläheinen osaaja  / Mainosteippaukset

Suunnittelemme, valmistamme ja asennamme teippauksia, opasteita/kylttejä. Yrityksessämme olisi tarvetta ripeälle ja työhön tarttuvalle osaajalle, joka osallistuu tarvittaessa asennuksiin ja hallinnollisiin töihin yhtä lailla kuin oman osaamisen mukaan myyntiin. Hieno mahdollisuus oppia työnkuva ja päästä alalle. Koulutusta tärkeämpää on työtä pelkäämätön ja oma-aloitteinen asenne ja innostus oppia uutta.

3. Markkinointivastaava / Teollisuuden alihankintayritys

Sinulla on vähintään tradenomin koulutus ja jonkin verran kokemusta työskentelystä b-to-b markkinoinnin uudistamisen parissa, näkemystä yrityksen brändistä ja sen uudistamisen keinoista. Vedät brändiuudistuksen läpi näkemyksellisesti ja tehokkaasti yhdessä mainostoimiston kanssa, toimien yrityksemme edustajana ja neuvonantajana.

4. Myyntitiimin jäsen / Ohjelmistoalan yritys

Etsimme myyntitiimiimme jäsentä, jolla on halua sekä tukea myyntitiimin toimintaa eri tavoin että kehittyä itse myyjänä. Käytämme myynnissämme uusimpia työkaluja potentiaalisten asiakkaiden löytämiseen sekä asiakassuhteiden luomiseen. Ominaisuuksia joilla pärjää tiimissämme: halu kehittyä myyjänä, into oppia uutta, kiinnostus ihmisiin ja ongelmanratkaisuun. Koulutus/osaaminen: valmistunut KTM/AMK tausta tai opintojen loppusuoralla, aikaisempi myyntikokemus (etenkin B2B puolelta) on etu, asenne ja motivaatio kuitenkin ratkaisevat. Kielitaito: englanti ja ruotsi tärkeimpinä, muut kielet katsotaan eduksi. Hyvät taidot käyttää digitaalisia työkaluja.

5. Markkinointipäällikkö / Tuotantoalan yritys

Etsimme kokenutta markkinointipäällikköä (b-to-b alalta, KTM tai vastaava). Osaat johdattaa huolella suunnitellun brändimme yhä laajempaan tunnettuuteen sekä kuluttajien että keskusliikkeiden päättäjien mielissä. Työkenttänä on markkinoinnin strateginen suunnittelu sekä toimenpiteiden jalkauttaminen yhdessä sosiaaliseen mediaan erikoistuneen markkinointiassistentin kanssa. Tehtävä on uusi, joten sinulla on kykyä, intoa ja näkemystä luoda oma roolisi yrityksemme sisällä.

6. Myyntiedustaja / Rengasalan liike

Etsimme aktiivista myyntiedustajaa, jolla on esim. auto- ja kuljetusalan amk- tai myynnin tradenomin tutkinto suoritettuna ja jonkin verran myyntikokemusta. Systemaattinen ja itsenäinen ote työntekoon sekä rohkeus ja pitkäjänteisyys rakentaa asiakkuuksia ovat tarpeen. Kiinnostus auto- ja kuljetusalaan auttaa pääsemään työnkuvaan kiinni. B-to-b myyntiprosessin ymmärtämisestä on huomattavaa hyötyä, kielitaitona vähintään englanti. 

7. Account Manager teknisellä tai kaupallisella taustalla / IT-yritys

Sinulla on itsenäinen asiakasvastuu asiakkaista (asiakashankinta ja pitkäjänteinen asiakassuhteiden hoito). Olet jo työelämässä muutaman vuoden ollut ja koulutukseltasi esim. insinööri tai sinulla on kaupallinen tmv. koulutus, pääasia on kokemus B2B-asiakkuuksista ja mielellään teknisestä myynnistä. Taustasi mukaan työ painottuu joko teknisesti tai kaupallisesti. Et vierasta myynnin tukena käytettäviä digitaalisen markkinoinnin työkaluja ja muutenkin olet joustava ja innokas oppimaan uutta, asenne ratkaisee.

8. Ratkaisumyynnin osaaja / Teollisuusalan yritys

Etsimme ratkaisumyynnin osaajaa, jolla on kokemusta ja intoa sekä kehittää että kontaktoida. Sinulla on tietotaitoa ratkaisukeskeisen myyntiprosessin läpiviemisestä (ja/tai markkinoinnin uudistamisesta) sekä näyttöä siitä, mitkä ovat omat vahvuutesi käytännössä. Sinulla on kykyä ja intoa edustaa meitä messuilla, tapahtumissa ym. foorumeilla, mistä löydät uusia avauksia ja kontakteja. Arvostamme kokemusta teollisuudesta sekä tuoreita ajatuksia siitä, mihin/miten myyntiä kannattaa suunnata jatkossa. Koulutustaustasi tukee tehtävässä menestymistä.   

9. Markkinointiassistentti / IT-alan yritys

Haemme monipuolista assistenttia verkkosivuston ja -kaupan tuotevalikoiman koordinointiin sekä markkinoinnin ja myynnin tuen muihin tehtäviin. Sinulla taitoa pitää useita lankoja käsissäsi ja toimit ripeästi. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja jonkin verran työkokemusta.

10. Ratkaisumyyjä / Aurinkosuojaus- ja terassituotteisiin erikoistunut yritys 

Etsimme b-to-b ratkaisumyyntiin aktiivista osaajaa, joka luo suhteita yhteistyötahoihin ja suoria kontakteja ja kauppaa asiakasyrityksiin, erityisesti pääkaupunkiseudulla. Ratkaisumyynti mahdollistaa markkinoilla erottautumisen, sillä asiakastarpeiden ymmärtämisellä ja ratkaisujen tarjoamisella saavutetaan tyytyväisiä asiakkaita, jotka tekevät myönteisen ostopäätöksen. Asiakaslähtöinen asenne ja aktiivinen, innostunut työote siis ratkaisevat, mutta sinulla on työtehtävään soveltuvaa koulutus- ja kokemustaustaa sekä sujuva englannin kielen taito. Rakennusalan tms. teknisestä taustasta on hyötyä ja haluat onnistua alallamme sekä luoda siinä tulevaisuuden uraa. Toinen, vaihtoehtoinen polku on ottaa vastuu b-to-c myymälästämme Tampereella.

11. B-to-b myyntiedustaja / Liike-/mainoslahjat ja työvaatteet

Liikkuvan työnkuvan voit luoda itse ja toimia jatkossa myös kodistasi käsin, joten tehtävä soveltuu hyvin eri elämäntilanteisiin. Pääasia on, että löydät hyviä yritysasiakkaita ja palvelet heidän profiili- ja työvaatetuotetarpeitaan aktiivisesti ja tuloksellisesti. Sinulla on auto käytettävissäsi, toimit valitsemallasi alueella Suomen sisällä. Koulutus- ja kokemustaustaa tärkeämpää on aktiivisuus, keskityt mahdollisuuksiin enemmän kuin haasteisiin ja klousaat kauppoja. Alan kokemuksesta ja kontakteista on kuitenkin hyötyä alkuun pääsemiseen.

12. Myynnin tehtäviin / Teollisuuden henkilöstövuokraus

Etsimme oikealla asenteella varustettua henkilöä uusasiakashankinnan että olemassa olevien asiakkuuksien kehittämiseen. Varmistamme asiakkaidemme työvoiman saannin työvoiman vuokrauksen ja koulutuksen keinoin. Teollisen tuotannon ymmärtäminen on tärkeää, sillä asiakkaamme ovat lähinnä teollisuuden pk-yrityksiä. Autoa tarvitset satunnaisesti. Kokemus, asenne ja tahto ovat tässä tehtävässä tärkeämpiä kuin koulutustaustasi. Kehitämme voimakkaasti toimintaamme, joten arvostamme energisyyttäsi ja ideoitasi.

Haluatko löytää hyvän työpaikan, F.E.C.in kautta se on mahdollista, hae mukaan!

Avoimia paikkoja päivitetään sivustolle alkaen elokuusta 2019, joten seuraa tilannetta. Kerro hakiessasi mikä paikka sinua kiinnostaa.

© 2020 Rekryovi Oy